Пазарът има нужда от повече обяви, предлагащи склад под наем в Пловдив

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Пазарът има нужда от повече обяви, предлагащи склад под наем в Пловдив

склад под наем в пловдивНамирането на склад под наем в Пловдив често не е лека задача

Индустриалното строителство в Пловдив отбеляза завиден ръст през последните години. Тракия Икономическа Зона е един от най-големите икономически проекти в България. Изграждането му даде тласък на икономиката в района, привлече много наши и чужди инвеститори, привлече и много работна ръка. Градът се утвърди като индустриален център,  стратегическото му местоположение също много помага за това. По-малки фирми и големи компании се интересуват от възможностите за склад под наем в Пловдив.

Къде са съсредоточени офертите за склад под наем в Пловдив

Индустриалните зони около града са няколко, като всяка от тях по свой начин се е „специализирала“ в определена насока. В Търговско-индустриална зона Марица са съсредоточени машиностроенето, електрониката и хранително-вкусовата промишленост, разположена е на 6 км от града и наемите там достигат до 30 евро/кв.м. Малко по-далеч е Индустриална зона Раковски, в която присъстват освен изредените вече индустрии но и текстил и битова химия. Металургията и автомобилостроенето са концентрирани в Промишлено-търговска зона Куклен. Формите, които са от аграрния сектор обикновено насочват търсенето си към Високотехнологичен Иновационен парк Тракия, разположен близо до магистралата.

Намиране на склад в Пловдив под наем, в града

В рамките на самия град също има предлагате на складови помещения. Вариантите са в кварталите Марица Север, Тракия, Въстанически, Коматевски възел, Коматево и Беломорски. Цената им е около 3 евро/кв.м. месечно, като разнообразие по отношение на квадратурата, обаче, липсва – малки складове се намират трудно, предлаганията започват от 150 квадрата.

Изисквания за  складове под наем Пловдив

Търсят се главно складове от висок клас А и такива от нисък клас D. Наемната цена на първите варира между 3 – 5,50 евро/кв.м., а на ниския клас – 1 – 2 евро/кв.м. Изискванията на наемателите се повишават, те очакват качество и добри транспортни комуникации, включващи ТИР достъп. Най-търсени са производствените бази от 1 500 – 5 000 квадрата и складове с прилежащи офиси до 700 кв.м.

Когато се нуждаете от повече информация за имотите в Пловдив, посетете: www.domaza.bg/склад_под_наем_в_пловдив/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Цена
860 552 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Подобни статии от този сайт