Интересът към офертите за продажба на тристайни апартаменти в София Център е висок

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Интересът към офертите за продажба на тристайни апартаменти в София Център е висок

продажба на тристайни апартаменти в софия центърАгенциите разполагат с атрактивни оферти за продажба на тристайни апартаменти в София Център

Пазарът на имоти в централната част на столицата поддържа цените им във високия за града диапазон. Търсенето е активно както от страна на хора, искащи да сменят своето жилище и търсят централно разположение на бъдещия си нов дом, така и от страна на купувачи, които искат да вложат спестяванията си в имот, който да е с добра ликвидност и същевременно им носи добра доходност. Офертите за продажба на тристайни апартаменти в София Център са сред най-разглежданите. Това е така, не само защото като цяло обемите продажби на по-просторни жилища расте - районът е изключително привлекателен и това е основната причина за интересът към имотите, намиращи се на негова територия.
 

В офертите за продажба на тристайни апартаменти в София Център разнообразието е привлекателно

Има различни видове тристайни жилища, предлагани за продажба. Архитектурният фонд тук е много разнообразен. Впечатление правят старите, запазени и до днес сгради от преди Втората Световна Война. Те са поддържани, заради което покупката на имот в тях в никакъв случай не е рискова. В същото време апартаментите са просторни, с високи тавани и големи прозорци и пазят аристократичния дух на времето. Но повечето от имотите, разположени в такива здания се купуват от фирми и организации, офертите за жилища не са много. По новото строителство, от преди петдесетина години, също е качествено и не е за пренебрегване. Отново говорим за сгради с уникални архитектурни решения и интересен външен вид. Най-новите кооперации са модерни и функционални. Всъщност, именно те са, които променят облика на района и го правят с модерна, европейска визия.
 

Повече тристайни апартаменти София Център продава новото строителство

Имотите в новопостроени кооперации са най-предпочитани от купувачите. Те залагат на качеството, с което те са изградени, както и на функционалното разпределение на вътрешните пространства. Архитектурните планове на новите сгради са съвременни и съобразени с най-новите изисквания за комфорт и удобство.
 

На какви цени се продава тристаен апартамент София Център

Минимум 75 000 – 85 000 евро е сумата, която трябва да си подготвите, ако планирате покупка на тристаен тук. Разбира се, има и по-ниски цени, но тогава ще трябва да предвидите по-голям ремонт или да се задоволите с квадратура, по-малка от обичайната. А ако сте се насочили към лукса – такъв определено ще намерите. Оценява се за над 100 000 евро.
 
Разнообразни оферти от агенции и частни лица за продажба на апартаменти в София Център ще намерите на: www.domaza.bg/продажба_на_тристайни_апартаменти_в_софия_център/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от този сайт