Покупка и продажба на апартаменти в София Кръстова вада

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Покупка и продажба на апартаменти в София Кръстова вада

Апартаменти Кръстова вада за продажбаПродажба на апартаменти в София Кръстова вада от собственик

 
Доста често самите собственици, решили да продават апартаментите си, не са наясно каква цена могат да им вземат. Едни я завишават прекалено, защото си мислят, че техният имот е „най-най“, други определено не знаят как да оценят апартамента си, за да го продадат в кратки срокове. В подобна ситуация с продажба на апартаменти в София Кръстова вада на помощ идват професионалните брокери, които на база дългогодишния си опит само с едно посещение на имота могат да му направят адекватна и реална за пазара оценка. Ако не искате да привличате брокери към продажбата на имота си, тогава се опитайте самостоятелно да определите неговата стойност. За целта разгледайте в интернет на каква цена се продават апартаменти, сходни на вашия.
 

Продажба на апартаменти в София Кръстова вада от вторичния пазар

 
Цената на апартаментите от така наречения вторичен пазар зависи от множество фактори. Към основните следва да отнесем техническото състояние на апартамента, на сградата, в която той се намира и на местоположението. Освен това, с развитието на метрото в София, голямо значение се отдава и на близостта на имота до метростанция. Важна роля играе и околната инфраструктура и близостта до централните части на града. В някои интернет ресурси има онлайн калкулатори, с чиято помощ всеки собственик би могъл да провери колко струва неговият имот. Разбира се, тази преценка ще бъде приблизителна, но ще даде основа, от която да се надгражда или намалява цената.
 

Обява за продажба на апартаменти в Кръстова вада

 
За да разберат потенциалните купувачи, че продавате имот в София, вие трябва по някакъв начин да разгласите тази новина. В днешно време това се случва най-лесно чрез реклама в интернет. Използвайте всички възможни онлайн ресурси и социални мрежи, за да заявите своята оферта. Преди всичко подгответе хубаво описание на обявата, с което да привлечете максимален брой потребители. Опишете подробно имота си, наблегнете на неговите качества и предимства, задължително посочете инфраструктурните преимущества на вашата локация.
 

Продажба на апартаменти в Кръстова вада: как правилно да провеждаме огледи?

 
От впечатлението, което ще направи вашият апартамент на потенциалния купувач, зависи не само решението за покупка, но и крайната му цена. На пръв поглед дори незначителните и дребните детайли могат да окажат съществено влияние. Показвайки апартамента, дръжте се благожелателно с купувача, не забравяйте по време на „екскурзията“ по жилището да акцентирате върху неговите предимствата. Това може да е наскоро направен ремонт, сменена дограма, функционално разпределение на стаите, хубава гледка от прозореца, приятни съседи и т.н. След оглед на апартамента продавачът и купувачът се договарят за техническите аспекти на предстоящата сделка: крайната цена на апартамента, плащането на депозит от страна на продавача, условията за сключване на сделка и т.н. Разгледайте разнообразие от оферти за продажба на апартаменти в София Кръстова вада в портала за имоти www.domaza.bg/продажба_на_апартаменти_в_софия_кръстова_вада/
 
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от този сайт