Офис център Бургас – активен интерес към покупко-продажбите

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Офис център Бургас – активен интерес към покупко-продажбите

офис център бургасФактори за интереса към покупко-продажба на офис център Бургас

Активният интерес към покупко-продажбата на офис център Бургас се дължи на факта, че тук са съсредоточени най-важните областни и общински административни институции, финансови учреждения и културни обекти. Отчитаният от брокерските агенции траен интерес към офис площи в центъра на Бургас от български и чуждестранни предприемачи, гарантира стабилност на пазарните и наемните цени на този вид имоти и бързата им ликвидност, а това прави инвестицията перспективна в дългосрочен план.
 

Предпочитани локации за покупка на офис център Бургас

Централната градска част на Бургас е ограничена в периметъра на булевардите „Сан Стефано“, „Христо Ботев“ и „Демокрация“, ЖП гарата и пристанищната зона. Най-предпочитаните локации за покупка или наем на офис площи в центъра са емблематичните за жителите и гостите на Бургас пешеходни зони в района на площад Тройката и улиците „Александровска“ и „Богориди“, цялостно реконструирани, благоустроени и озеленени по успешно реализирани от общинската администрация мащабни проекти. Определящ критерий при избора на локация за покупка или наемане на офис е и целта на неговото предназначение.

 

Продажба на офис център Бургас ново строителство

Предвид липсата на достатъчно свободни парцели в центъра на Бургас, делът на новото строителство, в т.ч., и на офис площи, е относително малък. Затова, особено атрактивни са продажбите на офис площи директно от строителя, още на начален етап на изграждане или на „зелено“. Новопостроените мултифункционални сгради, които придават все по-модерен облик на бургаския център, са с впечатляваща архитектурна визия и качество, съответстващо на международно установените стандарти относно изискуемите технически параметри за този вид строителство.
 

Цена офис център Бургас

Продажбите на офиси в центъра на Бургас запазват стабилни цени в диапазона от 800 до над 1500 евро на квадратен метър, в зависимост от локацията, размера на площта и класа на сградата, като офисите клас А държат по-високи цени спрямо офисите клас Б. Наемната цена на офисите в центъра е средно 4-6 евро на квадратен метър месечно. Детайлизиран преглед на най-актуалните оферти за продажби на офиси в центъра на град Бургас, можете да направите на: www.domaza.bg/офис_център_бургас/
ТОП Имоти

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт