Има голям интерес към офертите за недвижими имоти в София Г.М. Димитров

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Има голям интерес към офертите за недвижими имоти в София Г.М. Димитров
недвижими имоти в София Г.М. Димитров

Предлагането на недвижими имоти в София Г.М. Димитров не догонва търсенето

Метростанция „Г. М. Димитров“ обслужва кварталите „Мусагеница“, „Дианабад“, „Студентски град“. Този факт сам по себе си е показателен за това колко важна за жителите на тези квартали е тя. Като допълнение, в района има много институти, до които ежедневно пътуват огромен брой млади хора. Наличието на тази метростанция оказа голямо влияние върху пазара на имоти, и най-вече на наеми в града. Студентите са важен фактор в сферата на наемите в столицата. За тях е от огромно значение лесният достъп до учебното заведение, в  което се обучават. Възможността да пътуват бързо до него от отдалечени квартали, като Обеля и Люлин например, промени тяхното мислене и търсене. Това са квартали, предлагащи по-ниски цени на наемите, но доскоро подценявани, заради отдалечеността им.
От друга страна наличието на метростанцията прави пътуването до различни зони на града бързо и безпроблемно. Живущите в близост до нея могат за изключително кратко време да стигнат до централната част на града. Това е огромно предимство за предлаганите недвижими имоти в София Г.М. Димитров и е причина търсенето в района да нарасне. За съжаление, предлагането не може да отговори достатъчно добре на този процес.

Не е голям изборът от оферти за недвижими имоти в София Г.М. Димитров

В района на метростанция „Г. М. Димитров“ офертите за продажба и наем не са много. Офертите за продажба на имоти се свеждат до малко на брой предложения, като тези двустайните апартаменти, обикновено най-търсени, са изключително малко. Недвижим имот в София Г.М. Димитров под наем се намира по-лесно. Що се отнася до бизнес площи – магазини и офис помещения, отново по-лесно може да се наеме, отколкото да се закупи подходяща площ.
Всички най-нови оферти за имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
ТОП Имоти
Цена
860 552 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт