Продажби на недвижими имоти в Равда на изгодни цени

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Продажби на недвижими имоти в Равда на изгодни цени

недвижими имоти в равдаИзгоден и достъпен пазар на недвижими имоти в Равда

Пазарът на недвижими имоти в Равда е значително по-изгоден и достъпен спрямо имотите в съседните морски курорти, макар че селището отстои само на 3 км от уникалния старинен град Несебър, на 5 км от най-популярния курорт Слънчев бряг и на 28 км от Бургас - най-големия административен център на Южното Черноморие. Същевременно, покупката на имот в Равда е изключително сполучлив избор за спокойна лятна почивка сред уюта на красиви заливи и чисти плажове, далеч от шума и динамиката на големия град. Наличието на добре уредена комунална и транспортна инфраструктура превръща курортното селище и в подходящо място за целогодишно живеене.
 

Недвижими имоти в Равда – голямо разнообразие и атрактивни локации

Имотният пазар в Равда предлага голямо разнообразие от апартаменти в жилищни сгради или в луксозни затворени комплекси, самостоятелни къщи и вили, хотели, свободни парцели. Най-атрактивните локации при избора и покупката на имот в Равда са районите около двата морски залива, заобикалящи едмоименния нос. Първият залив, наречен «Южен плаж», е предпочитан заради широката плажна ивица, покрита с фин златист пясък, а вторият,  разположен между нос Pавда и нос Акротирия, е чудесно място за любителите на тишината и спокойствието.

 

Имоти Равда – актуални цени и оферти

Актуалната средна цена на офертите за продажба на имоти в курорта са около 700–800 евро на квадратен метър, макар че ценовият диапазон варира от 500 евро на квадратен метър - за по-непретенциозни и по-отдалечени от морския бряг имоти, до 1000 евро на квадратен метър за супер луксозни имоти с внушителна архитектурна визия и модерни удобства за обитаване. На вторичния пазар могат да се намерят актуални оферти за продажби на имоти и на цени под 500 евро на квадратен метър.

 

Недвижими имоти Равда ново строителство

По цялото Южно Черноморие кипи активно строителство на нови курортни обекти и Равда не прави изключение от тази тенденция. Новите имоти в по-ранен етап на изграждане или на зелено, закупени директно от строител, са на съществено по-изгодни цени, спрямо напълно завършените, въведени в експлоатация и готови за обитаване имоти. За избор и покупка на имот в морския курорт Равда потърсете: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_равда/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от този сайт