Има интерес към офертите за недвижими имоти в Пловдив Тракия

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Има интерес към офертите за недвижими имоти в Пловдив Тракия
недвижими имоти в Пловдив Тракия

Предлагането на недвижими имоти в Пловдив Тракия е активно

Район Тракия е най-младият квартал на град Пловдив. Изграждането му е започнало през 1968 година, което дава шанс за създаване на планирана и модерна инфраструктура. Актуални по онова време са били панелните блокове, затова и по-голямата част от архитектурния фонд на квартала е съставлявана от тях. В годините след промените районът се развива бурно и през 2008 година си спечелва приза „Най-добър квартал за живеене.“ Интересът към офертите за недвижими имоти в Пловдив Тракия е висок, а причините за това са много. Основната се крие в прекрасните условия за живот, на които се радват жителите на тази част на големия град.

Новото строителство разнообразява обявите за недвижими имоти в Пловдив Тракия

Днес Тракия е третият по големина квартал в България. Наред с панелните блокове, през последните години в него се строят много жилищни сгради. Населението на квартала се увеличава, а с това нарастват нуждите от жилищни и бизнес площи. Обръща се все по-голямо внимание на възможностите за покупка директно от строител. Това е добър вариант за тези които не бързат с използването на имота. Те могат да си осигурят много по-добър избор и по-ниски цени. В строящи с в  момента сгради със срок на завършване декември 2016 г. се  предлагат жилища на цени от 430 евро/кв.м. Строят се и комплекси, съчетаващи стил, удобства и високо качество на изпълнение.

Оживеността в квартала е привлекателна в офертите за недвижим имот в Пловдив Тракия

В типичния за Пловдив дух, Тракия също е изпълнена с много забележителности, които привличат наши и чуждестранни гости на града. Поради тази причина интерес представляват възможностите за развиване на търговска дейност. Магазините се отдават под наем за средно 5,34 евро/кв.м. Най-малките помещения, от около 16 кв.м., находящи се на партер, могат да се наемат за 125 евро на месец, цените на просторните, близо 200 квадрата площи, достигат до 1 000 евро месечен наем. Многото хора в квартала провокират изграждането на кафенета и ресторанти. Кафе-аперитив в партерно помещение с площ от 70 кв.м. може да се наеме за 350 евро на месец, а голям ресторант, над 500 квадрата – за 2 600 евро месечно.

В офертите за недвижим имот в Пловдив Тракия цените растат

Със малко на 12% по-повече в сравнение с миналата година се продава квадратния метър жилищна площ при тристайните апартаменти. При двустайните поскъпването е по-слабо. Средната цена на жилищата в квартала е 484 евро/кв.м. Най-добрите оферти за недвижими имоти в Пловдив събрахме за вас на:
http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_пловдив/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от този сайт