Недвижими имоти е Бургас - отличен избор за познавачи

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Недвижими имоти е Бургас - отличен избор за познавачи

недвижими имоти бургас, недвижим имот бургасБургас е град с много перспективи. Не случайно се ползва с привилегията да е най-добър град за живеене за 2013 година. Инвестицията в недвижими имоти в Бургас е повече от разумна. Стига да познавате „правилата на играта”. Ако с нетърпение очаквате да закупите първия имот в живота ви, направете всичко възможно да избегнете няколко от най-големите грешки при този тип покупки.

1. Една от най-честите грешки е покупката на жилище, без да познавате собствените си финансови възможности. Направете списък на месечните си разходи – за автомобил, храна, заеми и кредитни карти, застраховки и др. Не забравяйте и големите плащания, които правите веднъж годишно – отпуски, застраховки, данъци и др.

2. Обърнете внимание и на разноските за такси при покупката, както и разходите за застраховки, ремонти и поддръжка на имота. Станете ли собственик, месечните ви разходи със сигурност ще се увеличат.

3. Често хората пристъпват към покупка, без да са наясно каква сума може да очакват под формата на банков заем. За да избегнете тази грешка, започнете избора на имот едва след като сте получили предварително одобрение от банката, макар че банките осъзнават, че недвижим имот в Бургас е достатъчно ликвидно обезпечение.

4. Купувачите на първи имот често трябва да правят компромиси с шумни улици, по-лошо изложение или етаж, непланирани ремонти, защото средствата им са ограничени. Най-добре обаче е да направите списък с характеристиките, на които наистина държите и тези, с които може да направите компромис.

5. Ако сте решени на компромиси при първата си покупка, не правете такива за важните неща. Например не е удачно да купувате жилище с една спалня, ако планирате да имате деца и знаете, че ще се нуждаете от поне две.

6. От изключително значение е местоположението на жилището и инфраструктурата в района. Повечето от предлаганите в Бургас недвижими имоти са в райони с отлична инфраструктура, но все пак не е лишено от смисъл да се огледате внимателно.

7. Важен е и типа на строителството – тухла, панел или сглобяема къща с нова технология. И отново вижте бюджета си!

8. Обърнете внимание на разпределението на стаите и на кой етаж се намира жилището.

9. Много често продавачите на имоти правят евтини подобрения с цел да вдигнат продажната цена. Потърсете недвижим имот в Бургас с потенциал, който не е експлоатиран.

10. Не пристъпвайте към преговори без помощта на доверен брокер на имоти или адвокат.

11. Не подценявайте заобикалящата ви среда.

Всичко това влияе не само върху вашето спокойствие, но и върху цената на имота ви във времето.

ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Цена
860 552 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Подобни статии от други сайтове
08/12/2017 Интересът към недвижими имоти в Бургас се възстановява
Наблюдава се засилване на интереса към недвижими имоти в Бургас. По данни на брокери от града от началото на лятото реалните сделки на недвижим имот в Бургас са повече, отколкото за цялата минала година. Древният Пиргос е привличал още в древността с излаза си на море. Днес градът, който е четвърти по големина в Бъл...
08/12/2017 Расте интересът към недвижими имоти в Бургас
Интересът към недвижими имоти в Бургас е силен. Това се доказва от увеличения обемна строителни дейности. Градът води класацията в страната по въведени в експлоатация нови сгради, както и по издадени строителни разрешения. Заслуга за голямото строителство в Бургас и близките населени места, разположени край морския ...
08/12/2017 Средните цени на недвижими имоти в Бургас са 37 000 евро
През първото тримесечие на 2013 г. пазарът на недвижими имоти в Бургас реализира покачване в броя на сделките от 17.5%. Тенденцията е идентична със случващо се в София и Варна, а най-голям скок в покупко-продажбите анализаторите сочат за град Пловдив. Основен двигател за промените във вторият ни по големина край...
08/12/2017 Има раздвижване на пазара на недвижими имоти в Бургас
Пазарът на недвижими имоти в Бургас започва да излиза от стагнацията. Интересът към втория по големина български черноморски град е провокиран от възможностите, които предлага. Бургас е утвърдена туристическа дестинация и е посещаван от много българи и чужденци. Университетите му дават образование на млади хора. ...
08/12/2017 Пазарът на недвижими имоти в Бургас се активизира
Тенденцията за обезлюдяване на малките населени места от вътрешността на страната се наблюдава отдавна в България. Всяка година все повече хора се заселват в големите градове, за да търсят по-добра работа  и начин на живот. Бургас е един от градовете традиционно предпочитани заради това наред със София, Пловдив...
Подобни статии от този сайт