Поскъпващи наеми Манастирски Ливади

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Поскъпващи наеми Манастирски Ливади

Наеми Манастирски ливадиТърсене на оферти за наеми Манастирски Ливади

С поскъпването на жилищните имоти, растат и наемите за тях. Тази тенденция е най-отчетлива в столицата, която е притегателна за хора от други населени места, търсещи по-добра работа, по-високо заплащане и реализация. Повишаващите се стойности, при отдаване апартаментите, не подминават и офертите за наеми Манастирски Ливади. Кварталът е сред тези, в които е приятно да се живее и това определено се отчита от наемателите.
 

Жилищни наеми Манастирски Ливади

Когато става дума за квартира, най-често търсената квадратура е тази на двустайните апартаменти. Те са подходящи за млади хора, както и за млади семейства, покупката на първи дом на които тепърва предстои. Между 220 – 250 евро на месец са най-евтините оферти за отдаване на двустайни, като в стойностите в по-високия диапазон – 250 – 350 евро предоставят значително повече избор. Активното в района ново строителство изкарва на пазара на имотите постоянно нови предлагания, а те се разглеждат приоритетно от купувачи, чиято цел е да инвестират в недвижимост. Това е и причината офертите за квартири да се обогатяват постоянно и цените да се покачват съвсем плавно. За последните дванадесет месеца ръстът е в рамките на 5%, което в сравнение с други столични райони не е много.  
 

Търговски наеми в София Манастирски Ливади

Растящия брой население в квартала изисква повече удобства. Част от тях се осигуряват от подходящи търговски помещения. Партерите на новопостроените кооперации обикновено са предвидени като такива и бързо се заемат от нови магазини, места за хранене и кафенета. Наемането на магазин коства средно 7 евро/кв.м. месечно. Факт е, че варианти в обявите има и от тях търговците могат да се възползват успешно.
 

Оферти за наеми Манастирски Ливади София за заведения

Доста по-трудно обаче е на тези, които искат да изградят заведение за хранене или просто просторно кафене. Офертите за подобни помещения са малко, което определено ограничава техният избор. 
 
Ако се интересувате от наемането на имот в Манастирски Ливади София, доверете се на: www.domaza.bg/наеми_манастирски_ливади/
 
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Цена
860 552 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Подобни статии от този сайт