Покупко-продажба на едностайни апартаменти в Равда

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Покупко-продажба на едностайни апартаменти в Равда

Едностайни апартаменти в РавдаИма ли търсене на едностайни апартаменти в Равда?

 
Равда е малко курортно селище, разположено на 5 километра от големия комплекс Слънчев бряг и историческия град Несебър. Намира се само на 28 километра северно от Бургас и летището, което го прави лесно и удобно достъпно за чуждестранните собственици, вече закупили имоти в Равда. Причините за покупка на едностайни апартаменти в Равда са много. Климатът тук е топъл, а повечето дни в годината са слънчеви. Въздухът в района е много чист, тъй като в Равда няма промишлени предприятия. Плажът е пясъчен, като разхождайки се по плажната ивица можете да стигнете до съседния град Несебър. Спокойствие, уют, зеленина – така най-общо може да се характеризира Равда с оглед на предимствата за хората, които търсят пълноценна семейна почивка.
 

Покупка на едностайни апартаменти в Равда

 
Ако се интересувате от Равда като място за инвестиция, то недвижимите имоти, които предлага това уютно и спокойно курортно селище могат да се превърнат в допълнителен аргумент "за". Закупувайки имот в Равда, вие ще имате възможност да се отпуснете на морския бряг по всяко време на годината и в същото време  да се наслаждавате на предимствата на комфортен дом, без да плащате за хотел или квартира. Освен всичко друго, днес Равда е обещаващо място за инвестиции в туризма и хотелиерския бизнес. Това до голяма степен се дължи на факта, че селището се намира в близост до популярния курорт Слънчев бряг. В момента в Равда активно се строят хотели, ресторанти, развлекателни комплекси, инфраструктурата непрекъснато се развива и подобрява. Като добавим и достъпните цени на апартаментите, то става напълно ясно, че Равда е едно перспективно и печелившо място за реализиране на доходи от наеми.
 

Едностаен апартамент в Равда с инвестиционна цел

 
Въпреки че Равда е малко и компактно курортно селище, тук има доста богат избор от удобства и развлечения както за малки, така и за големи. Равда е международен център за детски туризъм и отдих в продължение на много години. Тук има отлични условия за деца и младежи и добри бази за организиране на детски лагери през летния сезон. Поради тази причина търсенето на едностайни Равда за наемане през лятото е изключително високо. Малките апартаменти са предпочитани както от семейства с деца, така и от хора на възраст, които търсят уединение и комфортни условия.
 

Инвестиране в едностаен апартамент в Равда

 
В курортните селища и комплекси по Черноморието инвестират не само български, но и много чужди граждани. Ако планирате покупка на апартамент в Равда, то обърнете внимание на характеристиките на имота и на околната инфраструктура. Само при комплекс от положителни фактори може да разчитате на добра заетост при отдаване на апартамента под наем. Освен икономически облаги, чакат ви много слънчеви дни, морски бриз, добро обслужване, удобен и бърз достъп към съседните курорти и градове Слънчев бряг, Несебър и Бургас. Разгледайте обявите за продажби и наеми на едностайни апартаменти в Равда в портала за имоти www.domaza.bg/едностайни_апартаменти_в_равда/
 
ТОП Имоти

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт