Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането

Цените на предлаганите за продажба апартаменти в София Жолио Кюри Жолио Кюри леко се покачват

Ул. Фредерик Жолио Кюри е една от емблематичните в столицата. На нея или в нейния район се намират осем посолства. В близост е и модерната сграда на Интерпред – световен търговски център София. Единият ù край достига до най-обичаният от жителите на столицата парк Борисовата градина. Придвижването до централната част на града е лесно и бързо не само заради близостта, но и благодарение на големите булеварди „Драган Цанков” и „Цариградско шосе“. Метростанция „Жолио Кюри“ също е част от позитивите на района. А те се допълват от факта, че сградите са поддържани, междублоковите пространства чисти а зелените площи – много.
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри винаги е било активно. Стабилизирането на пазара на имоти доведе до леко повишение на цените, което е показателно за големия интерес към тях. Много често вниманието на хора, които разполагат с финансови средства и искат да ги пренасочат от банките към сектора с имоти, също е насочено именно към този район от столицата. Възможността да се закупи луксозен имот, който в последствие да се отдава под наем на клиенти с висок социален статус е привлекателна алтернатива за достигане на по-висока доходност. Освен това цените в региона ще продължат плавно да се покачват, коментират брокери, и това прави такъв вид инвестиция още по-перспективна. Предлагане има, но то не достига търсенето.

Предлаганите апартаменти в София Жолио Кюри са във високия за града ценови диапазон

1 219 евро за квадратен метър е средната цена за покупка на апартамент в София Жолио Кюри. Предложенията за двустайни апартаменти са далеч по-малко от тези за тристайни и това е може би още една особеност на района. В повечето квартали на столицата преобладаващи са офертите за двустайни жилища. Включване в ново строителство също е възможно, предложенията са за луксозни и отново с голяма квадратура апартаменти.
Всички актуални предложения за апартаменти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт