Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането

\
+359 894733321
info@luxusrealty.bg
Случайни статии
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри изпреварва предлагането

Цените на предлаганите за продажба апартаменти в София Жолио Кюри Жолио Кюри леко се покачват

Ул. Фредерик Жолио Кюри е една от емблематичните в столицата. На нея или в нейния район се намират осем посолства. В близост е и модерната сграда на Интерпред – световен търговски център София. Единият ù край достига до най-обичаният от жителите на столицата парк Борисовата градина. Придвижването до централната част на града е лесно и бързо не само заради близостта, но и благодарение на големите булеварди „Драган Цанков” и „Цариградско шосе“. Метростанция „Жолио Кюри“ също е част от позитивите на района. А те се допълват от факта, че сградите са поддържани, междублоковите пространства чисти а зелените площи – много.
Търсенето на апартаменти в София Жолио Кюри винаги е било активно. Стабилизирането на пазара на имоти доведе до леко повишение на цените, което е показателно за големия интерес към тях. Много често вниманието на хора, които разполагат с финансови средства и искат да ги пренасочат от банките към сектора с имоти, също е насочено именно към този район от столицата. Възможността да се закупи луксозен имот, който в последствие да се отдава под наем на клиенти с висок социален статус е привлекателна алтернатива за достигане на по-висока доходност. Освен това цените в региона ще продължат плавно да се покачват, коментират брокери, и това прави такъв вид инвестиция още по-перспективна. Предлагане има, но то не достига търсенето.

Предлаганите апартаменти в София Жолио Кюри са във високия за града ценови диапазон

1 219 евро за квадратен метър е средната цена за покупка на апартамент в София Жолио Кюри. Предложенията за двустайни апартаменти са далеч по-малко от тези за тристайни и това е може би още една особеност на района. В повечето квартали на столицата преобладаващи са офертите за двустайни жилища. Включване в ново строителство също е възможно, предложенията са за луксозни и отново с голяма квадратура апартаменти.
Всички актуални предложения за апартаменти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
ТОП Имоти

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.
Цена
860 552 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт